Pennut 6 viikkoa

Niin vaan tuli taas viikko lisää ikää ipanoille perjantaina. Meinaa omistajalta loppua aika vuorokaudesta kesken, jotta kerkee/jaksaa tahdä kaikkea.  Mutta nyt vihdoin laitan teille muutaman vanhemman videon ja pari uutta tältä päivältä. Kuvien ottaminen on nykyään niin haasteellista kun kaikki on yleensä linssissä kiinni. 😀 Mutta eikö videosta ole enemmän iloa? 🙂 Harmikseni kuitenkin yksi videoista on ilmeisesti jotenkin vioittunut, eikä antanut sitä ladata youtubeen, enkä saanu koneelle. Siinä oli illan villeimmät menot! Vissiin liian villiä ladattavaksi ;D
Lisää galleriaan kyllä pari kuvaa, sekä ”viralliset” 6 viikkoa seisotuskuvat jotka myös laitan tähän alle. Korvat menee takasin teippiin koko köörillä huomenna, pidettiin parin päivän tuuletukset niille.

Pennut voi hyvin ja kasvaa, ens viikolla olis tarkotus mennä ottamaan sirut niskaan ja pentutarkkiakin pitäs tehdä, jotta olis valmiina pakkauksia uuteen kotiin. Muutamalla pennulla olisi vielä se oma koti hakusessa. Rohkeasti vaan yhteyttä, jos kiinnostaa, en minä pure 😉

Videot:

Video yksi, vanhempi: http://youtu.be/SIw0rnPUaTk
Video kaksi, tältä päivältä: http://youtu.be/350vOvfFSxU
Video kolme, tältä päivältä: http://youtu.be/W_H-Pvaqm8M

Tältä päivältä seisomakuvat 6 viikkosista sisarruksista:

Big Macintosh 6 viikkoa

Big Macintosh 6 viikkoa

Shining Armor 6 viikkoa *naku poika vapaa*

Shining Armor 6 viikkoa *naku poika vapaa*

Fluttershy 6 viikkoa *naku tyttö vapaa*

Fluttershy 6 viikkoa *naku tyttö vapaa*

Desert Rose 6 viikkoa * pp narttu vapaa*

Desert Rose 6 viikkoa * pp narttu vapaa*

Thunderlane 6 viikkoa *pp uros vapaa*

Thunderlane 6 viikkoa *pp uros vapaa*

Apple Bloom 6 viikkoa

Apple Bloom 6 viikkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 2 = 10