17 päivää

Mindin tilannetta kohtu on pysynyt pienenä, vuotaa mönjää ulos. Pahoin kuitenkin pelkään, että Mindiltä pitää poistaa kohtu. E.lääkärin kanssa tultiin tulokseen, että annetaan pentujen kasvaa ja Mindin imettää niin kauan kun voi/siirrytään kiinteään. Heti jos muuttuu pahemmaksi niin kohtu pois. Mindi on nyt ihan normaali, pirteä, syö ja hoitaa pentuja. Ainut mistä tietää jotain olevan ”väärin” on sormenpaksuisen kohtusarvet. Minäkin opin ne itse nyt tuntemaan. Antibiootit syödään loppuun.

Pennut menee jo huojuvaisesti laatikossa. Silti lähes kaikki aika vielä nukutaan ja syödään. Joten pennuissa ei juuri uutta kertomista ole. 🙂
Kynnet on leikattu taas ja tässä mietin, että milloin trimmaisin nassuja.
Painot on päivitetty myös valikosta löytyvälle pentujen painot-sivulle.

Video huojuvasta naku pojasta Shining Armor:

image
image
image
image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

41 − 33 =